Onderneem bewust, print duurzaam

OWA. Duurzaam en goedkoper printen


Een duurzame bedrijfsvoering hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het kan al met iets simpels als printen. Start daarom vandaag nog met duurzaam printen. OWA biedt een breed scala aan circulaire cartridges: inkjet- en tonercartridges, cartridges voor frankeermachines, large format cartridges en filament voor 3D-printers.

Echte recycling: niets gaat verloren
De circulaire cartridges > worden ingezameld en de items die in perfecte staat verkeren, worden geschikt gemaakt voor hergebruik. De overige worden ontmanteld en van deze materialen worden nieuwe producten gemaakt zoals 3D-filamenten en kantoorartikelen. Er belandt niets op de vuilnisbelt of in de verbrandingsovens!

Goedkoper en 100% garantie
Voor de meeste milieuvriendelijke producten betaal je meer maar met een OWA-cartridge > worden je printkosten juist verlaagd want deze cartridges zijn goedkoper dan de originele producten. De printkwaliteit is gelijkwaardig en iedere OWA-cartridge heeft 100% garantie.

Verlaging CO2-impact
Bij een duurzame bedrijfsvoering horen circulaire cartridges want de CO2-impact van een remanufactured cartridge ten opzichte van een nieuwe is maar liefst 25-40% lager!

#OurWaytoAct

 


Miriam Verbraak
Marketing Manager

Start nu met duurzaam printen
en bel mij op (076) 20 15 993

Maak online een afspraak


OWA: duurzaam en
goedkoop printen

  • Milieuvriendelijke cartridges;
  • 100% kwaliteitsgarantie;
  • Besparing op printkosten;
  • Als enige met 3 ecolabels: Blue Angel, NF Environement & Nordic Ecolabel

En hoe nu verder?

Koop uw duurzame OWA-cartridges online of bij een Office Centre bij u in de buurt.

Heeft u een groter printerpark en/of wilt u meer weten over onze printoplossingen, neem dan contact met mij op. Ik bespreek graag de mogelijkheden.

En vergeet uw lege cartridge niet in te leveren bij het verkooppunt. Hij komt goed terecht!

Lees hier meer over duurzame cartridges >