Bespaar deze winter €800,- per persoon met de Scone app

Scone. Jouw persoonlijke duurzaamheidsgids in een handige app.


Energieverbruik en CO₂ uitstoot verminderen door het activeren van medewerkers en klanten? Dat gaat eenvoudig met de handige Scone app. Daarmee bespaart een Nederlands gezin makkelijk een maandsalaris (>800 EUR per persoon) deze winter.

Scone geeft inzicht in volume en kosten van energie en mobiliteit én de CO₂ voetafdruk. Uw medewerker of klant ontvangt gepersonaliseerde tips en zet elke dag stappen naar kostenbesparing en minder CO₂ uitstoot.

De winter is goed voor 80% van ons jaarlijks energieverbruik—de grootste besparing ligt dus nú voor het grijpen voor uw medewerkers en relaties.

In verduurzaming bij bedrijven blijft individueel gedrag van medewerkers vaak onderbelicht, terwijl juist die beetjes ook een grote impact hebben. Scone maakt die dagelijkse stappen inzichtelijk en bovendien is het leuk om samen met de online community en collega’s of vrienden deze acties te doen.

Als de toonaangevende CO₂ besparingscoach voor water, energie en brandstof, maakt Scone gebruik van kunstmatige intelligentie en principes uit de gedragswetenschap zoals nudging en gamification.

Scone verzamelt data via een slimme energiemeter en registreert mobiliteit op de achtergrond. Moeiteloos en met volledige privacy. De gebruiker blijft 100% baas over eigen data.

 

 


Ivor Kusters
Hoofd partnerschappen

Start nu met besparen
en bel mij op 06 292 496 65

Maak online een afspraak


Bespaar 800 Euro per
persoon op energiekosten

  • Inzicht in persoonlijke energie- en mobilteitskosten;
  • Op maat gemaakte tips voor dagelijks haalbare acties;
  • Dagelijks individuele acties maken, collectief een grote impact;

En hoe nu verder?

Neem contact met mij op, dan ga ik graag in gesprek over de mogelijkheden voor uw medewerkers en relaties.

Scone app >