Uw partner voor circulaire ICT, IT-re-use en IT-recycling

Reuzado. Refurbish en recycling van ICT apparatuur


 

CO2-neutraal ondernemen gaat verder dan ledverlichting en een lager energieverbruik. Ook de toekomst van uw afgeschreven hardware telt mee. Belanden uw appraten op een smeulende vuilstort in een ver land of krijgen ze een tweede ronde? De laatste optie is by far het meest CO2-neutraal. Het is daarom ons doel om zoveel mogelijk ICT-apparaten geschikt te maken voor een tweede leven. En is een apparaat te oud en echt niet meer te refurbishen? In dat geval recyclen we die apparaten op een milieuvriendelijke manier volgens de regels van WEEELABEX-re-use. Dat betekent dat onze werkwijze en ook die van onze downstream partners gegarandeerd voldoen aan EU-regelgeving. En dat de grondstoffen uit apparatuur maximaal benut worden en natuurlijk dat uw apparatuur dus níet belandt op die smeulende vuilstort.

100% data veilig
Voor het vernietigen van de data op de ICT-apparatuur maken wij altijd gebruik van Blancco Erasure Software. Dit is een uitermate veilige en kosteneffectieve methode om gegevens van opslagapparaten permanent te verwijderen. Als garantie van de dataverwijdering leveren wij een rapportage en een officieel certificaat.

Duurzame samenleving
Reuzado helpt u graag bij het integreren van circulaire IT in uw huidige IT-omgeving. Circulaire IT vergroot de herbruikbaarheid van producten en grondstoffen. Tegelijkertijd vermindert het de waarde vernietiging en belasting op de aarde. Zo dragen we samen bij aan een duurzame samenleving.

 


Reinoudt Klokke
Relatiemanager en contactpersoon circulaire ICT

Meer informatie over onze diensten?
Ik ga graag met u in gesprek: 06 425 597 68

Informeer mij over de mogelijkheden


ICT Recycling

  • Wij halen de ICT apparatuur desgewenst bij u op;
  • Wij gebruiken 95% van de apparatuur opnieuw door refurbishment;
  • Meer dan 15 jaar ervaring.

En hoe nu verder?

Neem contact met ons op, dan gaan we in gesprek over de meest duurzame ICT-oplossingen voor uw organisatie.

Reuzado ICT Services >