Door: Klimaatplein, 10 september 2014


Dag van de Duurzaamheid: Korting boek duurzaam ondernemen

In vijf stappen CO2 neutraal ondernemenTot en met de Dag van Duurzaamheid op 10 oktober aanstaande ontvang je €5,- korting op het meest praktische managementboek van 2014. In het boek In vijf stappen CO2-neutraal ondernemen worden handvatten aangereikt waarmee je direct aan de slag kunt met energie besparen en duurzaam opwekken.

De CO2-voetafdruk van een organisatie is de stempel die ze achterlaat op de aarde als gevolg van het verbranden van fossiele brandstoffen. Zo’n CO2-voetafdruk wordt bijvoorbeeld gevormd door het verwarmen van een pand met aardgas of door transport met voertuigen die gebruik maken van diesel. CO2-neutraal ondernemen betekent dat een organisatie verantwoordelijkheid neemt voor haar eigen CO2-voetafdruk. Hoe dit concreet is uit te voeren, leer je met behulp van dit boek.

Naast korting ook een donatie

Naast dat je een maand lang €5,- korting ontvangt op het boek, zal gedurende de actieperiode per klimaatzaak urgenda tegen verdere klimaatveranderingverkocht boek €1,- worden gedoneerd aan de Klimaatzaak ‘Wij willen actie’ van de stichting Urgenda.

Lees hier meer over de inhoud van het boek en bestel het tot en met 10 oktober met €5,- korting!

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Wilt u ook uw klimaatoplossingen delen met onze bezoekers?

Word Partner

Blijf op de hoogte van events en actueel nieuws