Door: Klimaatplein, 6 februari 2018


Distributiecentrum bespaart fors op energiekosten en verhoogt werkplezier

“Mooiere lichtopbrengst, minder lampen en een lagere energierekening. Helemaal Top!” zegt Wilber Kruger van de KT groep in Veenendaal. Dankzij nieuwe Led verlichting bespaarde deze ondernemer duizenden euro’s aan energiekosten en verkleinde de eigen CO2-voetafdruk met 35 ton CO2-uitstoot.

KT Groep is een groot distributiecentrum voor fashion. Aangezien er een enorm oppervlakte op de juiste manier belicht moest worden, is meegedacht en geadviseerd over de juiste kleurtemperatuur en type verlichting. Daarnaast werden alle kantoren en overige ruimten voorzien van ledpanelen, zowel in ronde als standaard formaten. Bij dit project van Klimaatplein partner LedsgoEco> zijn ruim 2000 ledtubes geplaatst.

Betalen uit besparing

“De lichtopbrengst is met 15% gestegen. Onze orderpikkers hebben nu veel beter zicht op wat er in de stellingen staat en dat werkt een stuk plezieriger. Omdat we de investering uit de besparing terug betalen hoeven we met deze ingreep niet te investeren. We zijn nu dus geld aan het verdienen terwijl we duurzamer ondernemen. Wie wil dat nou niet?”

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Wilt u ook uw klimaatoplossingen delen met onze bezoekers?

Word Partner

Blijf op de hoogte van events en actueel nieuws