CO2-Prestatieladder

Nadat u een inventarisatie van veroorzaakte CO2-uitstoot heeft gemaakt, stelt u eenvoudig doelstellingen en een actieplan voor besparingen op. De CO2-Prestatieladder kan u daarbij helpen. Deze ladder wordt door steeds meer organisaties gehanteerd om gestructureerd de CO2-voetafdruk te managen. Lees hieronder meer over de CO2-Prestatieladder en vraag de deskundigen op deze pagina om meer informatie.

CO2-Prestatieladder

Aanbesteders herkennen en belonen met behulp van de CO2-Prestatieladder bedrijven die serieus met CO2-reductie aan de slag zijn gegaan. En bedrijven kunnen met de ladder laten zien hoe ambitieus ze hieraan werken. De ladder stimuleert bedrijven om daadwerkelijk maatregelen te treffen die besparen op energieverbruik en vervolgens om die maatregelen transparant te delen. Ook speelt het participeren aan samenwerkings-initiatieven voor CO2-reductie, zoals het Klimaatplein, een rol.

Door als organisatie op de hoogste trede van de ladder te staan ontvang je een fictieve korting van 10% op de aanbestedingsprijs. Kijk op de website van de stichting klimaatvriendelijk aanbesteden en ondernemen voor uitgebreide informatie of ga direct met de hieronder genoemde partners van klimaatplein.com aan de slag!

Meteen aan de slag met de juiste partner

AFS Energy

Persoonlijk advies om stappen te maken op de CO2-prestatieladder.

Quirijn van Hengstum  /  Adviseur

Quirijn van Hengstum AFS

 

 

 

Bel mij: (020) 522 02 25

Kader KAM Advies

Advies en begeleiding bij het deelnemen aan de CO2-prestatieladder.

Eric Wolthuis  /  Adviseur

Eric Wolthuis

 

 

 

 

 

Bel mij: (030) 243 64 64

DNV GL

Marktleider voor certificering volgens de CO2-Prestatieladder en MVO-Prestatieladder.

Rob Jansen  / Manager Marketing & Sales

 

 

Bel mij: (010) 29 22 700

Climate Neutral Group

Klimaatneutraal gegarandeerd. Advies en begeleiding bij implementatie CO2-prestatieladder.

Marieke Megens  /  CO2-adviseur

Marieke Megens

Bel mij: (030) 232 61 75