Klimaatplein in bloei

Door: Rob van der Rijt, 20 december 2012


Klimaatplein nieuwsbrief december

Klimaatplein 2012 in cijfers

  • 40.000 bezoekers op Klimaatplein.com
  • Meer dan 50 partners die Klimaatplein supporten
  • Meer dan 2.650 volgers op Twitter
  • Meer dan 160 ondernemers in de LinkedIngroep van het Klimaatplein
  • 25 nieuwe, inspirerende en goed gelezen blogbijdrages
  • 2 partnerbijeenkomsten met in totaal meer dan 100 bezoekers
  • Meer dan 2.100 views op Youtube
  • En volop in de media met interviews en opnames in nieuwsbrieven van o.a. Financieel Dagblad, Brabants Dagblad, BNR Nieuwsradio, Kamer van Koophandel, Koninklijke Horeca Nederland, Bovag, Rotterdam Climate Initiative, Bionext, MVO Nederland, HIER Klimaatcampagne, Urgenda en nog veel, veel meer…

Maak kans op plek in boek!

Wat is uw duurzame succesverhaal op het gebied van energiebesparing of duurzame energieopwekking? Mail het ons! Alle succesverhalen worden getoond op de speciale actiepagina van het Klimaatplein.De beste verhalen plaatsen we door in het boek “In 5 stappen CO2-neutraal ondernemen”. Dit boek, uitgegeven door Kluwer Management, zal worden gepresenteerd op 12 april aanstaande bij de NS te Utrecht.

Uitnodiging bijeenkomst Klimaatplein

Op vrijdagmiddag 12 april 2013 vanaf 13.00 uur organiseert het Klimaatplein in samenwerking met MVO Nederland, de NS en Kluwer Management een 3e partnerbijeenkomst. Aan bod komen de presentatie van het boek “In 5 stappen CO2-neutraal ondernemen” en een lezing over de rol van energie in de circulaire economie. Ook pitchen enkele organisaties in 5 minuten tijd hun duurzame succesverhaal op het gebied van energiebesparing of duurzame energieopwekking. Het definitieve programma maken we in januari bekend, maar houd 12 april vanaf 13.00 uur alvast vrij in uw agenda!

Green Winter Deals

Van 21 februari tot en met 21 maart organiseert het Klimaatplein de Green Winter Deals. Tijdens deze actieperiode promoten partners van het Klimaatplein gezamenlijk hun speciale aanbieding op het gebied van CO2 reductie. Dit is bijvoorbeeld een aanbieding voor energiebesparing of duurzame energieopwekking. Door gebruik te maken van collectieve communicatie en promotie voor deze actie, wordt extra aandacht aan de Green Winter Deals besteed. Bent u partner van het Klimaatplein? Mail dan uw Green Winter Deal naar info@klimaatplein.com

Wij sluiten dit jaar tevreden af en gaan met veel zin en duurzame energie verder bouwen aan het Klimaatplein in 2013. Wij hopen ook dan weer op uw support te mogen rekenen.

Ik wens u een gezond en voorspoedig nieuw jaar toe!

Rob van der Rijt
Facilitator Klimaatplein.com

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Wilt u ook uw klimaatoplossingen delen met onze bezoekers?

Word Partner

Blijf op de hoogte van events en actueel nieuws