Over ons

Over het Klimaatplein

Het Klimaatplein informeert, inspireert en activeert bedrijven en instellingen om de CO2-voetafdruk te verkleinen. Bijvoorbeeld door inzicht te krijgen in eigen fossiel energieverbruik. En door te laten zien hoe eenvoudig het is energie te besparen en duurzame energie op te wekken. Onze diverse online tools bieden praktische handvatten en onze nieuwsblog staat vol met concrete cases en inspirerende visies. Gebruik ons, en start direct met besparen.


Voor bedrijven en instellingen

Het Klimaatplein is inmiddels een miljoen keer geraadpleegd door bedrijven en instellingen die energiebewuster willen ondernemen. 30.000 van deze bezoekers verwezen wij door naar onze partners die ze verder helpen met energiebesparing, CO2-reductie en duurzame opwekking. Via Twitter, Facebook en LinkedIn bereiken we meer dan 6.500 organisaties en onze nieuwsbrief telt ruim 1.000 abonnees.


Partner worden van het Klimaatplein? Ontdek de voordelen voor uw organisatie.

Ontdek de voordelen

Rob van der Rijt, founder Klimaatplein

Het gezicht van het Klimaatplein

Rob van der Rijt is oprichter van het Klimaatplein. Hij werkte eerder bij Rabobank en Climate Neutral Group. Via uitgever Management Impact verscheen zijn boek ‘CO2-neutraal ondernemen -zo doe je dat’. Ook verzorgt Rob werksessies CO2-neutraal ondernemerschap.

Rob en zijn team laten u met kennis en passie zien hoe klimaatbewust ondernemen bijdraagt aan het versterken van de eigen kernactiviteiten en het waarborgen van een volhoudbare planeet.