Door: Rob van der Rijt, 23 maart 2012


Nieuwsbrief maart 2012

Website Klimaatplein nóg socialer!

De complete ‘nieuwbouw’ van de website van het Klimaatplein is inmiddels opgeleverd. De partners van het Klimaatplein hebben er een nog centralere plaats gekregen, er zijn tientallen extra energiebesparingtips toegevoegd en de website is vooral een stuk socialer geworden. Zo kunnen de blogposts van de partners ‘geliked’ worden via Facebook en zijn de Twitteraccounts van de partners toegevoegd aan hen visitekaartjes.

Actie ‘Maak kans op gratis bedrijfsfilm’.

Vorige week startten we met de actie ‘Maak kans op een gratis bedrijfsfilm over uw groen ondernemen’. Organisaties die met minimaal 2 van de partners van het Klimaatplein samenwerken aan CO2-reductie kunnen zich via de website aanmelden. Welke organisatie gunt u de kans op een gratis, maar professioneel gefilmd en gemonteerd bedrijfsfilmpje? Kijk hier op de website van het Klimaatplein voor de voorwaarden. Er is een nieuwsbericht beschikbaar om deze actie via uw media naar uw klanten te communiceren.

Heeft de u de blog op het Klimaatplein al gelezen?

Partners van het Klimaatplein kunnen een kort artikel op de blog plaatsen van het Klimaatplein. Geen reclameverhaal, maar een interessante en originele bijdrage die ingaat op energie besparen, duurzame energie of klimaatbeleid. Deze blogs worden door inmiddels honderden mensen gelezen en actief gedeeld via social media. Ook mensen als Maurits Groen en Anne-Marie Rakhorst leverden een bijdrage. Bent u al partner van het Klimaatplein? Dan bent ook u van harte uitgenodigd uw expertise te tonen en een bijdrage aan de blog te leveren!

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Wilt u ook uw klimaatoplossingen delen met onze bezoekers?

Word Partner

Blijf op de hoogte van events en actueel nieuws