Door: Emmy Huiskamp, 25 april 2017


Smart Mobility Challenge 2017

Economic Board Utrecht, het Ministerie van Economische Zaken en Goedopweg (waarin Provincie Utrecht en het bedrijfsleven samenwerken aan een betere bereikbaarheid) organiseren samen de Smart Mobility Challenge 2017.

Gezond stedelijk leven

Healthy Urban Living, oftewel gezond stedelijk leven, is het centrale thema in de regio Utrecht. Slimme mobiliteit is een van de factoren die kan helpen om de snel groeiende regio Utrecht groen en gezond te houden. Om slimme en investeerbare oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken te vinden, is de Smart Mobility Challenge in het leven geroepen.

Maak kans op € 40.000 ontwikkelgeld

Tot 30 april kunt u als opdrachtgever met een mobiliteitsvraagstuk in de regio Utrecht zich melden. Als opdrachtgever krijgt u de verschillende innovatieve oplossingen voor uw mobiliteitsvraagstukken te zien. Voor de winnaars is er daarnaast € 40.000 ontwikkelgeld.

De mobiliteitsvraagstukken die u kunt indienen voor de Smart Mobility Challenge kunnen veelzijdig zijn. Smart Mobility heeft vele verschijningsvormen: denk aan fileproblematiek, luchtkwaliteit, veiligheid, last- en first mile/logistiek, stimuleren van de fiets of de wens om een veiliger schoolomgeving te creëren.

Eerdere winnaars

Eerdere edities van de Smart Mobility Challenge hebben laten zien dat er veel talent en creativiteit is in Utrecht. Wilt u dit talent en deze creativiteit ook aanspreken met uw vraag? Schrijf u dan nu in: http://mobilitymonday.net/challenge/inschrijven/

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Wilt u ook uw klimaatoplossingen delen met onze bezoekers?

Word Partner

Blijf op de hoogte van events en actueel nieuws