Door: Klimaatplein, 2 november 2017


Vraag uw gratis EMS-magazine aan!

Energiemanagement wordt vanwege de intensivering van het Energieakkoord per komende 1 januari opgenomen in de erkende maatregelenlijst >. Het toepassen van EnergieManagementSystemen (EMS) wordt een verplichte maatregel in bedrijfstakken waar het in energiegebruik van gebouwen hoofdzakelijk wordt veroorzaakt door klimaatinstallaties. Met behulp van een Energie registratie- en Bewaking Systeem (EBS), is het simpel om concrete acties uit te voeren die kunnen leiden tot forse energie- en kostenbesparingen.

Een energiemanagementsysteem laat direct zien waar en hoe door een slimmere instelling energiebesparingen mogelijk zijn. Een groot gedeelte van de klimaatinstallaties is niet goed ingesteld en zo kan relatief makkelijk – tegen lage kosten en korte terugverdientijd – energie worden bespaard.

Gratis EMS magazine

Onze partner Van Beek, pionier in energiemanagement, heeft een uniek EMS-magazine samengesteld. Met informatie over wat een EMS en een EBS nu precies zijn, de wettelijke verplichting en vooral veel succesvolle inspirerende voorbeelden. Het Energieakkoord wordt moeizaam gehaald, terwijl besparingen voor het oprapen liggen. Met het magazine deelt Van Beek haar kennis met de markt. Alles met het doel om Nederland verder te verduurzamen.

Via deze webpagina > kan een gratis magazine worden aangevraagd.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Wilt u ook uw klimaatoplossingen delen met onze bezoekers?

Word Partner

Blijf op de hoogte van events en actueel nieuws