Word partner

Partner worden van het Klimaatplein?

Door partner te worden van het Klimaatplein realiseert u merkbekendheid en vinden geïnteresseerde bedrijven en instellingen uw producten of diensten op ons inmiddels een miljoen keer geraadpleegde platform. 30.000 van deze bezoekers verwezen wij door naar onze partners. U draagt met deelname positief bij aan het tegengaan van klimaatverandering en bovendien geeft u hiermee actief invulling aan uw eigen maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Een vermelding bij meerdere rubrieken is mogelijk. Voor iedere plaatsing gelden de hierboven beschreven bijdragen en voordelen


Heeft u een product of dienst waarmee u organisaties helpt energie te besparen of duurzaam op te wekken?
Laat dan uw organisatie en gezicht zien op het Klimaatplein. Zo’n 60 partners gingen u al voor in onze klimaatcoalitie!


Toegevoegde waarde

“Via het Klimaatplein tonen wij ondernemers hoe zij met behulp van subsidiemogelijkheden bijdragen een de duurzame energietransitie. Wij zijn zo in contact gekomen met interessante nieuwe relaties.”
Roel Schuurkes, De Breed & Partners

“Een prettig en gericht kanaal dat enerzijds bijdraagt aan de noodzakelijke vergroening van Nederland en ons anderzijds in contact heeft gebracht met nieuwe klanten.”
Alfons Wispels, Directeur Pure Energie

“Het platform en de bijeenkomsten die Klimaatplein organiseert biedt praktische inhoud en activeert ondernemend Nederland. Onze deelname heeft de afgelopen jaren boeiende nieuwe klanten opgeleverd.” 
René Toet, Algemeen directeur Climate Neutral Group.