Word partner

Partner worden van het Klimaatplein?

Wilt u bijdragen aan de duurzame energietransitie om daarmee de opwarming van de aarde tegen te gaan? Wilt u actief invulling geven aan uw eigen maatschappelijk verantwoord ondernemen? Door partner te worden ondersteunt u het Klimaatplein en realiseert u merkbekendheid en nieuwe contacten op ons dagelijks ruim 650 keer geraadpleegde online platform. 30.000 van de inmiddels 1,1 miljoen bezoekers verwezen wij reeds door naar onze partners.

Een vermelding bij meerdere Quick Wins is mogelijk. Voor iedere plaatsing gelden de hierboven beschreven bijdragen en voordelen


Waarom onze partners deelnemen:

“Via het Klimaatplein tonen wij ondernemers hoe zij met behulp van subsidiemogelijkheden bijdragen een de duurzame energietransitie. Wij zijn zo in contact gekomen met interessante nieuwe relaties.”
Roel Schuurkes, De Breed & Partners

“Een prettig en gericht kanaal dat enerzijds bijdraagt aan de noodzakelijke vergroening van Nederland en ons anderzijds in contact heeft gebracht met nieuwe klanten.”
Alfons Wispels, Directeur Pure Energie

“Het platform en de bijeenkomsten die Klimaatplein organiseert biedt praktische inhoud en activeert ondernemend Nederland. Onze deelname heeft de afgelopen jaren boeiende nieuwe klanten opgeleverd.” 
René Toet, Algemeen directeur Climate Neutral Group.


Kunt u organisaties helpen CO2-uitstoot te reduceren? Bijvoorbeeld door energie of brandstof te besparen of duurzame energie op te wekken?
Laat dan uw organisatie en gezicht zien op het Klimaatplein. Zo’n 60 partners gingen u al voor in onze klimaatcoalitie >.