Eenvoudig investeringsvrij verduurzamen

Censo. Eenvoudig investeringsvrij verduurzamen.


 

Samen met onze klanten slaan wij de handen ineen voor een 100% CO2-neutraal zakelijk Nederland in 2030. Wij helpen ook u graag om concrete verduurzamingsstappen te zetten én tegelijkertijd te besparen op kosten. Daarvoor hebben wij alle expertise in huis om u te ontzorgen.

Kosten besparen en uw gebouw verduurzamen met Censo

 • Stap 1 Inzicht
  We starten met een gesprek over uw ambities: hoe snel wilt u naar CO2-neutraal? Vervolgens inventariseren we op locatie uw gebouw en creëren we via data-analyse inzicht in uw verbruik, verspilling en CO2-uitstoot. We leveren u een helder besparingsrapport en een CO2-routekaart.
 • Stap 2 Realisatie
  Op basis van uw routekaart helpen wij u op weg: wij nemen de verantwoordelijkheid voor organisatie én uitvoering van ons advies. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om voor u systemen te ontwerpen, componenten te kiezen en bouw- en installatie partners te selecteren én aan te sturen. Dit financieren wij als daar behoefte aan is. Wij zijn uw regisseur op basis van de CO2-routekaart.
 • Stap 3 Beheer
  Energieverspilling behoort tot het verleden. Energie-installaties worden automatisch beheerd en slim aangestuurd. U heeft één aanspreekpunt voor al uw vragen. U bespaart tijd, geld en CO2.

Liever kleiner beginnen?
Dat kan. U kunt bij ons ook terecht voor energiemonitoring via ons data gedreven energiemanagementplatform Censo.live, berekenen van uw CO2-footprint alsook voor slimme laadpalen en zonnepanelen via lease- en dakverhuurconstructies.


Erik Kemink
Directeur

Zet nu de eerste stap!
We gaan graag met u in gesprek: (088) 989 93 00

Informeer mij over de mogelijkheden


Tot wel 20%
besparen op verbruik

 • Inkoop, monitoren én besparen op energie;
 • Alles onder 1 dak, met 1 aanspreekpunt;
 • Energieverspilling behoort tot het verleden;
 • Vast tarief per maand, geen investering.

En hoe nu verder?

Neem contact met ons op, dan gaan we in gesprek over de meest duurzame oplossingen en besparingen binnen uw organisatie.

Censo >