Door: Klimaatplein, 9 juli 2015


Klimaatplein trakteert op 50 boeken CO2 neutraal ondernemen

Ons online platform voor energiebewust ondernemen is sinds haar oprichting een kwart miljoen keer bezocht! Daarom trakteren we nu op 50 exemplaren van het boek ‘In 5 stappen CO2-neutraal ondernemen’.

Nog veel te verdienen

Er is door ondernemers nog veel te verdienen met energiebesparing. Vooral op het zogenaamde ‘low hanging fruit’ als verlichting en isolatie. Uit onderzoek blijkt echter dat er een gebrek is aan geld, tijd en knowhow. Dit weerhoudt ondernemers er nu nog vaak van om daadwerkelijk met energiebesparing aan de slag te gaan. Wij bieden deze doelgroep een gratis praktische en concrete energiescan. Daarmee is te bepalen waar en hoe nog te besparen is op energiekosten.

Energiescan en CO2-calculator

Zo is bijvoorbeeld met de CO2-calculator inzicht te krijgen in het eigen energieverbruik en de uitstoot van CO2 die daarmee gepaard gaat. Vervolgens wordt ondernemers met het 5-stappenplan naar energiebewust ondernemen een gratis energiescan geboden. Daarmee is op tientallen manieren en handig gerubriceerd te zien hoe je als ondernemer kunt besparen op energielasten. Bijvoorbeeld door te kijken naar hoe je het energieverbruik dat gepaard gaat met ICT, verlichting of personenvervoer kunt verminderen.

50 boeken CO2 neutraal ondernemen

Om te vieren dat Klimaatplein.com de kwart miljoenste bezoeker heeft ontvangen, wordt getrakteerd op 50 exemplaren van het boek ‘In 5 stappen CO2-neutraal ondernemen’. Dit boek biedt ondernemers met behulp van veel praktische voorbeelden en bespaartips een route naar duurzaamheid en MVO. Wil je hierop kans maken dan is het inschrijven voor de nieuwsbrief van het Klimaatplein voldoende. Inschrijven kan via deze link.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Wilt u ook uw klimaatoplossingen delen met onze bezoekers?

Word Partner

Blijf op de hoogte van events en actueel nieuws