Door: Klimaatplein, 10 juli 2014


Nieuwsbrief Klimaatplein juli 2014

Energiebewust ondernemen met hulp van Nederlandse klimaatcoalitie

Heeft u zich al ingeschreven voor de gratis online cursus energiebewust ondernemen? Met behulp van een interactieve onderwijsmethode wordt u praktische informatie over energiebesparing en duurzame opwekking geboden.

Het Klimaatplein heeft, met bijdragen van een brede klimaatcoalitie waaronder het Planbureau voor de Leefomgeving, de Dutch Green Building Council en Het Nieuwe Rijden, deze cursus samengesteld. Gedurende het programma worden deelnemers zich bewust van het energieverbruik van hun organisatie en krijgt men inzicht in mogelijkheden voor energiebesparing en (gezamenlijke) duurzame opwekking. Ook leert u wat CO2-compensatie inhoudt en over hoe u effectief kunt communiceren over uw duurzaam ondernemerschap. Schrijf u nu hier gratis in!

23 oktober aanstaande nieuwe bijeenkomst Klimaatplein

Op donderdagmiddag 23 oktober aanstaande organiseert het Klimaatplein haar 5e bijeenkomst. Ditmaal deelt onder andere Prinses Laurentien van Oranje met u haar visie op een duurzame samenleving. Ook zullen er weer diverse workshops te bezoeken zijn die ingaan op energiebesparing en duurzame opwekking om daarmee verdere klimaatverandering te voorkomen. Naast de partners van het Klimaatplein worden ook de deelnemers aan de online cursus energiebewust ondernemen voor deze bijeenkomst uitgenodigd.

Greenfox, EY en ASN Bank nieuwste partners Klimaatplein

En weer sloten zich de afgelopen maanden nieuwe organisaties aan bij het Klimaatplein. Inmiddels tellen we meer dan 60 partners die met hun producten of dienstverlening het Nederlandse bedrijfsleven helpen met energiebesparing of duurzame opwekking. Ook partner worden en zo samen een bijdrage leveren aan het tegengaan van klimaatverandering? Kijk dan hier naar uw voordelen.

Wilt u onze nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan hier in.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Wilt u ook uw klimaatoplossingen delen met onze bezoekers?

Word Partner

Blijf op de hoogte van events en actueel nieuws