Door: Klimaatplein, 24 november 2015


Nieuwsbrief Klimaatplein november 2015

Vernieuwde CO2-calculator Klimaatplein
De gratis CO2-calculator van het Klimaatplein is de afgelopen jaren al vele tienduizenden keren gebruikt. We vonden het nu tijd voor een nieuwe vormgeving en breiden meteen het aantal emissiefactoren uit. Nieuwsgierig naar de CO2-voetafdruk van jouw organisatie? Neem hier een kijkje en geef deze handige tool gerust door aan je klanten en leveranciers.

Profiteer van leuke aanbieding en sluit je bij ons aan!
Afgelopen maand oktober werd het Klimaatplein een recordaantal van 21.500 keer bezocht. We zijn daarmee inmiddels ’the place to be’ wanneer het op energiebewust en CO2-neutraal ondernemen aankomt. Wil je ook jouw organisatie, producten of diensten bij ons publiek voor het voetlicht brengen? Sluit je dan aan bij onze ruim 60 partners. Betaal nu voor het jaar 2016 en krijg er eind 2015 gratis bij! Neem hiervoor contact op met Rob van der Rijt via robvanderrijt@klimaatplein.com.

Volg de winnaars van de Climate Makeover
Vier verschillende organisaties wonnen in september de Climate Makeover wedstrijd van MVO Nederland. Zij gaan zo snel als het kan en met de hulp van het Klimaatplein naar 100% klimaatneutraal. Voor welke oplossingen kiezen zij en welke barrières komen ze tegen? Volg hun verhaal via deze link.

Klimaatplein in de Walkshow van de #Climatemiles naar Parijs
Rob van der Rijt klimaattop Parijs NPO2Afgelopen week liep Rob van der Rijt van het Klimaatplein twee dagen mee met stichting Urgenda en tientallen medewandelaars richting de klimaattop in Parijs. Een mooie ervaring die leidde tot nieuwe contacten, inzichten en goede momenten om het Klimaatplein op de kaart te zetten. Onder andere via het TV programma ‘Mijlpalen naar Parijs‘ van NPO2 en de Walkshow over duurzame mobiliteit van Urgenda.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Wilt u ook uw klimaatoplossingen delen met onze bezoekers?

Word Partner

Blijf op de hoogte van events en actueel nieuws